Skip to main content

Home Форумы PYTANIE

Просмотр 1 сообщения - с 1 по 1 (всего 1)
  • Автор
    kamila
    Хранитель

Mam uzupełnione włosy w waszej klinice. Generalnie muszę bardzo pochwalić wszystko co wiąże się z kliniką- obsługa super sympatyczna i pomocna, wszystkie panie w klinice bardzo kochane a pan fryzjer utalentowany:) Moje życie jest tysiące razy łatwiejsze. Przypięcie nowych włosów zajmuje mi minutę czasu- dosłownie.Mam jedno ale- tzw. efekt odrastających włosów na czubku głowy jest niezbyt dobrym pomysłem bo te włosy tak sobie sterczą na czubku jak tzw. koguty. Tak więc jak będę zamawiać kolejne włosy to poproszę o włosy bez efektu rosnących włosów na czubku głowy:) Piszę bo mam prośbę.Jak byłam u was daliście mi katalog z fryzurami do obejrzenia. Teraz chciałabym zmienić fryzurę i wybrać inne włosy. czy jest taka możliwość aby umieścić zdjęcia z fryzurami z tego katalogu tak abym mogła wybrać nową fryzurę zanim do was przyjadę? Bardzo by to było pomocne. I byłabym niezmiernie wdzięczna plus wydaje mi się że mogło by to pomóc wielu osobom podjąć decyzję o skorzystaniu z waszych usług.Z góry dziękuję i pozdrawiam gorąco:)

Просмотр 1 сообщения - с 1 по 1 (всего 1)
  • Форум «Metody i Zabiegi» закрыт для новых тем и ответов.