Помечено: Contact Skin, systemy uzupełniania włosów
- В этой теме 1 ответ, 2 участника, последнее обновление 10 лет, 2 месяца назад сделано Klinika Włosów HairLAB.
- АвторСообщения
- 13 августа 2014 в 15:17 #2501wątek przeniesionyХранитель
Witam.
Jestem zainteresowany skorzystaniem z metody ContactSkin, jednakże zanim umówię się na konsultację, chciałbym prosić o odpowiedź na kilka nurtujących mnie pytań.
Otóż nie do końca rozumiem, na czym polega efekt \»rosnących włosów\» w praktyce. Chodzi o to, że dostaję kilka pasków z włosami o różnej długości i wraz ze wzrostem tego, co mi zostało na głowie, kolejno je przyklejam? Z czego wykonany jest klej, na którym przytwierdzam mikroskórę? Ile czasu zajmuje ich założenie? Co ile czasu trzeba je ściągać?
W dziale FAQ przeczytałem, że \»Nowe włosy można nosić cztery lata i nawet dłużej\». Z kolei na forum ktoś zapytał o cenę, padła suma 10 000zł i zapewnienie, że to jednorazowy wydatek na całe życie. Nie bardzo wiem, jak mam to rozumieć.
Poza tym, — Mieszkam w Krakowie i z uwagi na pracę, nie będę miał możliwości regularnie do Was przyjeżdżać. Chciałbym wybrać metodę, która pozwoli mi na jak najrzadsze wizyty w klinice. Ile wynosi minimalna częstotliwość Naszych spotkań? I jak to ma się do jednorazowości wydatku?
Ostatnia kwestia. Jeśli zdecyduję się na ContactSkin, to liczę się z faktem, że będzie to decyzja dożywotnia, bo temat łysienia jest dla mnie wyjątkowo wstydliwy. Czy Wasza metoda jest wykorzystywana np. w Czechach, czy na Słowacji, w razie, gdybyście zakończyli swoją działalność? Wiem, że przy tylu pytaniach powinienem się umówić na konsultację, ale chyba nie jestem jeszcze na to gotowy. Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam - АвторСообщения
- Форум «Metody i Zabiegi» закрыт для новых тем и ответов.