Помечено: zagęszczanie włosów
- В этой теме 1 ответ, 2 участника, последнее обновление 10 лет, 2 месяца назад сделано Klinika Włosów HairLAB.
- АвторСообщения
- 13 августа 2014 в 15:24 #2503pepeХранитель
Wasza klinika mnie zainteresowała, ale zanim się zdecyduje na ewentualne skorzystanie z wizyty mam pare pytań.
Moje włosy wypadają w dosyć dużych ilościach. W tej chwili mam już znaczne przerzedzenia, głównie po bokach głowy, ale także na czubku czy z tyłu. Byłem u dermatologa, który stwierdził u mnie ŁZS, i chyba rzeczywiście tak jest, bo skóra mojej głowy ( i same włosy) bardzo szybko się przetłuszcza.Jeżeli zdecydowałbym się na jakiś system, to jaki byłby najlepszy dla mnie? istotne jest tez to, że mieszkam w okolicach Krakowa, więc nie mogę sobie pozwolić na częste wizyty w Warszawie.
Czytałem na stronie o metodzie uzupełnień. Na czym to polega? Czy ten system ma sens jeżeli moje naturalne włosy będą dalej wypadać (bo trzeba wziąć pod uwagę taką możliwość)? Po jakimś czasie przecież znowu miałbym kolejne przerzedzenia i pewnie kolejna wizyta by mnie czekała. Co w takim wypadku jest dla mnie najlepsze?
Mam też pytanie dotyczące konsultacji. Co ona obejmuje? Rozumiem, że jest darmowa w wypadku, gdy zdecyduje się na jakiś system. Badanie trychologiczne nie obejmuje konsultacji, prawda? Trzeba by było płacić oddzielnie? Bo nigdy na nim nie bylem, a myślę, że odpowiedziałby mi na wiele pytań dotyczących mojego przypadku.
Czekam na odpowiedź.
- АвторСообщения
- Форум «Metody i Zabiegi» закрыт для новых тем и ответов.